Hogyan készül a weboldal?
A weboldal készítése általában a domain választással kezdődik.Amennyiben már van domained ezt ugord át. Ha nincs kezdj el ötletelni. A helyesen megválasztott domain fél siker.
Hogyan tudom ellenőrizni,hogy foglalt-e az adott domain?
Segitség itt!

Egyedi vagy Sablon?
Számtalan sablon ötletünk van (minta oldal) ,amivel gyorsabban lehet szép megoldásokat elérni, amennyiben viszont egyedit szeretnél akkor azt is megvalósitjuk.

A Funkciók bemutatása:

Saját szerkesztő felület
Amellyel könnyen hozhatsz létre új oldalakat, cikkeket, képeket tölthetsz fel, módosíthatod a szövegeidet, vagy tetszőlegesen bármit! Az ehhez szükséges tudást biztositjuk ,dokumentumokkal együtt.

Mobiloptimalizált megjelenés
Folyamatosan nő a mobilfelhasználók száma, így a mobilbarát honlapodnak : gyorsnak, könnyen kezelhetőnek és élvezhetőnek kell lennie.

Keresőoptimalizált felépítés
Az általunk készített weblap rendelkezik egy SEO modullal, melynek segítségével, folyamatosan tornázhatja fel weblapját a Google találatai között.A tartalom szempontjából ,ötleteket adunk a jobb Seo helyezés megvalósulásához.
Amennyiben szükség van Adwords kampány inditására abban is segitünk!

Korlátlan oldal, korlátlan design
Te döntöd el, hány oldalra van szükséged, és mi annyit programozunk.Ha kell Landing oldalakat is készitünk az Adwords kampányhoz. Olyan weblapot készítünk, amely igazodik a céged tevékenységéhez, arculatához, színvilágához és a legújabb, trendekhez.

Okos kapcsolati űrlap
A felhasználók választhatnak, hogy mit szeretnének Önnek üzenni. Akár minden oldalhoz, vagy szolgáltatáshoz, termékhez külön tartozhat egy kapcsolati űrlap/megrendelő lap. A látogató választja ki, hogy milyen témában kíván üzenni neked , kiválaszthatja az adott terméket, rendelést adhat le, további információt kérhet tőledl. Az így leadott megrendelésekről, kérésekről e-mail-ben azonnal értesítést kapsz.

Időpont foglaló rendszer
Gyorsan és könnyen tudnak vállalkozásánál időpontot foglalni egy online naptáron keresztül. Szállodák, éttermek, szépségszalonok, fodrászok életét könnyíti meg az online időpontfoglaló rendszer.

Online chat
Az online chat segítségével azonnal kapcsolatba léphet a weboldal látogatójával, megválaszolhatja kérdéseit a termékkel, vagy a szolgáltatásával kapcsolatban.

Nyelvválasztó módul
A nyelvválasztó modul segítségével, weboldalát akár több nyelven is elérhetővé teheti.

Megosztás
Az egyes oldalakat megoszthatod a Facebookon, a Twitteren, a Google+-on, vagy elküldheted e-mailben, de ki is nyomtathatod . A könnyen, gyorsan megosztható oldalakkal a látogató egy pillanat alatt elküldheti ismerőseinek a céged ajánlatát, termékét, szolgáltatását.
Hogyan érdemes a Facebookon hirdetni?

Facebook, Instagram, Google+
Meglévő Facebook, Instagram, Google+ oldaladat integráljuk a weblapba, így ügyfeleid azonnal követhetik vállalkozását ott is. Ha ezek nincsenek meg, létrehozzuk. Nem csak a rajongói tábor növelése miatt fontos, a keresőoptimalizálás során is jelentős tényező, versenyelőnyt szerezhet a konkurenciával szemben.

Okos hívógomb
Telefonról egy érintéssel hívható telefonszám. Ha a látogató mobilról nézi honlapját, egy érintéssel már kapcsolatba is léphet vállalkozásával. Nem kell másolni, nem kell megjegyezni a telefonszámot, csak rábökni és már tárcsáz is a készülék. Gyors, praktikus, kényelmes.

Okos menü
Ahogy a felhasználó lefele görget a weboldalon, a menü nem tűnik el, követi a tartalmat és igazodik hozzá. Nem szükséges állandóan a weblap tetejére görgetni, egyszerűen és gyorsan navigálhat.

Hírlevél küldő szoftver
Telepítünk weboldaladra egy hírlevél küldő szoftvert, mellyel könnyen tudja tartani a kapcsolatot az érdeklődőkkel. Már meglévő adatbázist is feltölthetsz, de létrehozhatunk egy űrlapot, amivel tovább bővítheted listádat. Küldjön különleges akciókat, ajánlatokat, akár időzítve is, legyen ott minden ügyfele postaládájában.

Főoldalra modul
Vállalkozásásod logója minden oldalon meg fog jelenni, erre kattintva a felhasználó visszajuthat a fő oldalra.

Blog
Legyél mindig naprakész! A blog segítségével bármit megoszthatsz a látogatókkal: hírek, újdonságok, fejlesztések, vagy akár indíthat egy online tanfolyamot blog formájában. Az egyszerű szövegszerkesztő segítségével könnyen szerkesztheti a tartalmat, képeket adhat hozzá, vagy törölhet.

Képek, galériák
Vannak olyan referenciáid, képeid amit szívesen megosztanál a látogatókkal? A videós és képes galériában ezt is könnyen és elegánsan megteheted, megoszthatsz mindent az érdeklődőkkel.

Letölthető tartalmak
Közzé tehetsz bármilyen letölthető tartalmat. Termék katalógusokat, leírásokat, táblázatokat, útmutatókat, esettanulmányokat. Az érdeklődők egy kattintással letölthetik azt.

Webáruház
Vedd ki részesedésedet az online kereskedelemből! Professzionális webáruházával, könnyen kezelheted a megrendeléseket, vagy akár a raktárkészletet. Az értékesítésekről statisztikát látetsz majd, így naprakészen követheti online forgalmát.Ha kell elkészitjük első Adwords kampányod is a webshop mellé.

Bankkártyás, vagy PayPal fizetés
Ezentúl nem okoz gondot majd ügyfeleidnek hogy kifizessék a számláikat, a megrendelt terméket, vagy szolgáltatást, akár azonnal tudnak fizetni, bankkártyával, vagy PayPal-al.

Számlázó program összeköttetés
Rendszerünk összeköthető a számlázz.hu, a számlahegy.hu és a billingo.hu online számlázó programokkal.A profi rendszer megalkotásához megoldást tudunk kínálni az INCASH professional vállalat irányitási rendszerhez is.

Google Maps
Vállalkozásodat elhelyezzük a Google térképén. Az oldalba integrált térkép segítségével, ügyfeleid gyorsan és könnyen tudják megtervezni az útvonalat vállalkozásodhoz. Megadhatod a székhelyét, irodád ,telephelyeid címét, akár többet is.

Google Analytics
Weblapodat összekötjük a Google Analytics-el. Nyomon követheted a forgalmát, honnan és kik keresték fel, mennyi időt töltöttek az oldalon, és melyik oldal tetszett nekik a legjobban. Látni fogod, hogy milyen kifejezésekre keresve jutottak el a weblapodra, és ezeket a kulcsszavakat tovább erősítheti. Folyamatosan elemezheti és optimalizálhatja weblapját.

Villámgyors oldalbetöltés
Az általunk készített weboldalak betöltési sebességét optimalizáljuk, így az oldal betöltési sebessége villámgyors.

Biztonság
Rengeteg kémprogram próbálkozik napi szinten feltörni a weboldalakat, így minden weboldalunk mellé biztonsági tűzfalat telepítünk.Amennyiben tőlünk rendeli meg tárhelyét ahhoz biztonsági mentés funkciót is tudunk adni.

Rövid határidő
Tudjuk, hogy a mai világban a legértékesebb dolog az idő. Megrendelést követően 7-10 munkanapon belül a weblap garantáltan elkészül. A megrendelésekre lehetőség szerint néhány órán belül válaszolunk, így ne habozzon ha kérdése van, állunk rendelkezésére.
Honlap Design ötlet 48 órán belül.

Működési garancia
Nem eresztjük el a kezed! Élettartam garanciát vállalunk oldaladra, és a mi hibánkból eredő problémákat azonnal (48 órán belül) javítjuk, így nem kell attól félned, hogy weblapod nem fog üzemelni. Javasoljuk,hogy a tárhely szolgáltatást is a cégünktől kérd,hogy az esetleges virustámadások okozta weblapfertőzés elháritása is Ingyenes legyen! Az átadást követő első hónapban, ha úgy érzi valami kimaradt volna, úgy azokat a változtatásokat is elkészitjük két alkalommal dijmentesen .